Tillverkning och FEK (Frivillig EgenKontroll kvalitet och ursprung) - Fridhem Skolhuset Lönneberga✓Tillverkning på högsta nivå

    
Tillverkning | Café | Gårdsbutik
Till innehåll

Huvudmeny:

Tillverkning och FEK (Frivillig EgenKontroll kvalitet och ursprung)

Information
På sidan här vi vill visa dig hur vi tillverkar choklad och mer (exempel klubbor med djurmotiv och fyllda trekant praliner).
Fridhem Skolhuset Lönneberga drivs med 100% el från vattenkraft.
Inga maskiner används - det är handgjorda från Lönneberga.

Samma gäller självklart för alla våra produkter...

FEK (FrivilligEgenKontroll kvalitet och ursprung) ? Vad är det ?

Vi vill ge bästa service och kvalitet till våra kunder och gäster i caféet. Därför finns vårt kvalitets säkringsprogrammet "FEK".
Vi måste handla råvaror = våra leverantörer ge garanti med kvalitet och ursprung.
Vi skicka provtagning (oregelbunden som stickprov) till labor för att dom prova provtagning.
Om en leverantör lovar "i produkten xyz finns ingredienser 1-2-3" och labor bekräftar att det finns bara 1-2 eller det finns 1-2-3-4 som ingrediens i produkten leverantören måste ge en förklaring till oss. Om förklaringen kommer inte leverantören får ett problem.
Det samma gäller även för produkter som innehålla förbjudna ingredienser eller överstiger gränsvärde för visst innehåll.
Chokladparadiset Sverige AB | Fridhem Skolhuset Lönneberga | Djursbo Fridhem 1 | 577 94 Lönneberga | Sverige
Telefon: +46 (0)496 - 40 300 | Mobil: +46 (0)70 - 206 9564 | E-post: info@fridhem-skolhuset.se
Org.nr: 556980-7752 | Copyright och alla rättigheter hos Chokladparadiset Sverige AB | 2018
FEK - Frivillig EgenKontroll (kvalitet och ursprung)
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny