Gästbok och Kundrecensioner - Fridhem Skolhuset Lönneberga✓Tillverkning på högsta nivå

             

| | kg
Till innehåll

Huvudmeny:

Gästbok och Kundrecensioner

Vad tycker vara gäster och kunder om Fridhem Skolhuset Lönneberga och Chokladparadiset Sverige AB ?
Läs kundrecensioner eller skriv din recension...

38 Kommentarer
Genomsnittlig röstning: 1384.8/5

1 2 3 4
Besökare
2018-08-06
Ett trevlig bemötande med god fika samt choklad. Upplevelsen är mycket uppskattat. Något starkare kaffe önskas.
Anna
2018-08-08
Mycket god glass. Trevlig personal. Skulle vilja veta mer om stället ex. vilka som gått i denna skola.
Sara
2018-08-09
Lugnt och rofyllt ! Goda tillbehör till våfflan ! Snabb service trots tidigare strömlöshet !
Inger och Peter
2018-08-10
Känns trevligt och äkta. Ett bra utflyktsmål som passar alla ! Ett extra plus till granskottsirapen. Vi återkommer gärna !
Maria, Davide, Filip och Ing-Britt
2018-08-11
Ett smultronställe mitt i skogen. Goda våfflor och vänligt bemötande.
Inga och Jonny
2018-08-19
Hittat ett mysigt Café i skogarna runt Lönneberga. Fridhem Skolhuset Lönneberga har ett Café men är även ett ställe där du kan köpa hemgjord choklad, i massor av smaker, eko utan några tillsatser. Även olja och vinäger finns. Väl värt ett besök !
Roy
2018-08-26
Trevligt mottagande. Fin miljö, trevligt utflyktsmål. Goda våfflor med kaffe. Vi tycker att det är en inbjudande inredning i lokalen. Det var ett spännande utbud på produkter som ger en unik smakupplevelse.
Ninna
2018-09-04
Utsökt! Himmelsk goda kolor som smälter i munnen!
1 2 3 4

Copyright och alla rättigheter hos Chokladparadiset Sverige AB | 2018

FEK - Frivillig EgenKontroll (kvalitet och ursprung)

Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny