Gästbok och Kundrecensioner - Fridhem Skolhuset Lönneberga✓Tillverkning på högsta nivå

             

| | kg
Till innehåll

Huvudmeny:

Gästbok och Kundrecensioner

Vad tycker vara gäster och kunder om Fridhem Skolhuset Lönneberga och Chokladparadiset Sverige AB ?
Läs kundrecensioner eller skriv din recension...

38 Kommentarer
Genomsnittlig röstning: 1384.8/5

1 2 3 4
Sofia Uppman
2018-06-23
Toppenservice av personlig, omtänksam och kunniga ägare. I Lönnebergas vackra gamla skolhus mitt i en lugn skogsmiljö hittar man detta charmerande och engagerade par som driver café med bland annat goda våfflor, chokladprovning samt butiksförsäljning av konfektyr, hemgjord choklad, senap och honung. Utsökt gott och rogivande miljö och omtänksamt omhändertagande av värdparet. Rekommenderas verkligen!
Åke
2018-06-26
Stort tack. Härligt välkomnande och mysig miljö. God fika väl tilltaget med väldigt goda tillbehör.
Stina
2018-07-01
Angenäm. Bra service. Gott fika. Rofyllt. Lite mer grädde till våfflorna ;o). Vi hade kollat hemsidan och visste redan innan besöket hur erbjudanden skulle se ut.
Cissi och Tommy
2018-07-01
Fantastik miljö. Trevligt bemötande och gott fika ! Återkommer gärna !
Anja, Mario, Petra och Gerd
2018-07-01
Mycket trevligt service. Jätte goda våfflor. Verkligen en mysig ställe. Vi kommer gärna tillbaka ! Tack så jätte mycket !
Magdalena och Dennis
2018-07-04
En härlig och trivsam våffelutflykt i solen :o) Mycket trevligt att få provsmaka er underbara choklad och kola, samt granskottssirapen som var en ny och spännande upplevelse. Vi försöker sprida information till våra vänner, men tror att fler skulle hitta hit om ni vore lite mer aktiva på sociala medier...
Familjen Johansson
2018-07-07
Trevligt bemötande. Roligt att få prova mycket nya smaker. Trevligt miljö och brett sortiment. Värt ett besök. En upplevelse.
Stella
2018-07-12
Generösa och trevliga. Väldigt god choklad. Tips: fler utemöbler
Barbro och Raimond
2018-07-13
Kaffe paus i Lönneberga med vacker miljö, en riktig fridfull oas. Gott kaffe o. fantastisk god choklad.
Magnus
2018-07-14
Vänligt bemötande. Gott fika i en skön och avslappnande miljö.
1 2 3 4

Copyright och alla rättigheter hos Chokladparadiset Sverige AB | 2018

FEK - Frivillig EgenKontroll (kvalitet och ursprung)

Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny